Menu

Huussikirja

Pörssipeluri: kuvia sokerivarastostani saunassani

Pörssipeluri: kuvia sokerivarastostani saunassani

Luulitteko, että olen joku trolli ja valehtelin sokerivarastoitani?? En ole trolli vaan seison asioitteni takana, no en ihan 10 tonnia hankkinut vaan paikailliselta K-kauppiaalta 3 tonnia. Hehe heppu myhäili ja luuli että käytän sen pontikan keittoon...Lild ja Prisman ämmä kieltäytyivät myymästä. Mut K-kauppiaat on bisness miehiä ja oli itse jopa toimittamassa sokeria keskon auton kansssa, mukava mies, tilaankin pian uuden erän erilaisia säilyviä elintarvikkeita varastoon pahojen päivien varalle, jotka alkavat v. 2012.

Nyt kun Peak Oil on tapahtunut tosiasia ja sitä myöten pian tulee sitten Peak Everything, niin yleisen nälänhädän keskellä fyysinen sokeri on mitä mainion sijoituskohde.Sokeri on siitä mainio elintarvike, että se säilyy käytännössä ikuisesti kuivassa säilytyspaikassa. Se sisältää runsaasti kaloreita tilavuuteensa nähden ja tietäähän sen, että kriisiaikoina se menee ensimmäisten joukossa kortille ja hinta täten raketoi.

Itse olenkin täyttämässä käytämätöntä saunaani kattoon asti sokerilla. Nykyäänhän sitä saa Lidlistä euron kilo ja voipi koittaa jostain tukusta halvemmallakin kun sitä 10-20 tonnia kerrala ostaa. Sitähän on helppo pinota noita pusseja niin, että jo pelkästään omakotitalon pienehköön saunaan menee reilut 10 tonnia sokeria, eli 10000 kilon sokeripussia. Sauna on alakerrassa joten lattiakaan ei rommaa. Siittä sitten on pula-ajan koittaessa mukava myydä mustassa pörssissä kotiovelta 10-20 egeä per pussukka naapureile, tyttöystävälle, vanhemmille ja vaikka koko kylälle ja itsekkin käyttää niin plättyjen päällä kuin vaikkapa kiljun valmistukseen.

« Edellinen - Seuraava »